Műanyag redőnyök szerelése

Alap műanyag redőny

Koporsó alakú Lindab lemezes tok. Sajtolt lemeztokvég, csapon pörgő műanyag henger. Zajcsökkentés nélküli 60×45 mm-es műanyag lefutó, minőségi csíkos műanyag redőnypalást.

Kérje árajánlatunkat!

Bővebben
Galéria

Új típusú műanyag redőny

Alulcsapott, 20°, vagy koporsó alakú, alumínium tokvégre szegecselt Lindab lemezes tok. Csapágyakon futó henger, gumi- vagy kefe betétes műanyag lefutó, minőségi csíkos műanyag redőnypalást.

Kérje árajánlatunkat!

Bővebben
Galéria

Kombi műanyag redőny

Új típusú műanyag redőny, de a tokban egy függőleges működésű rolós szúnyogháló tekercs van. Dupla sínes műanyag lefutóval. Az ablakhoz közelebb eső sínpárban, kefe tömítések között működtethető a szúnyogháló alumínium háló-, és fix akasztó segítségével.

Kérje árajánlatunkat!

Bővebben
Galéria

Hőszigetelt műanyag redőny

Alulcsapott, 20°, vagy koporsó alakú, alumínium tokvégre szegecselt Lindab lemezes tok. Csapágyakon futó henger, gumi- vagy kefe betétes műanyag lefutó, habosított PVC töltésű, csíkos műanyag redőnypalást erősített kefézett műanyag záróléccel.

Kérje árajánlatunkat!

Bővebben

Hőszigetelt kombi műanyag redőny

Hőszigetelt műanyag redőny, de a tokban egy függőleges működésű rolós szúnyogháló tekercs van. Dupla sínes műanyag lefutóval. Az ablakhoz közelebb eső sínpárban, kefe tömítések között működtethető a szúnyogháló alumínium háló-, és fix akasztó segítségével.

Kérje árajánlatunkat!

Bővebben

Vakolható tokos műanyag redőny

Az új típusú redőny tokját vakolósra alakítjuk. Putz sínnel látjuk el, az elejére felkerül a nikecell szigetelő a hilti-szalaggal. A fedőlemezt Lindab lemezből hajtjuk.

Kérje árajánlatunkat!

Bővebben
Galéria

Vakolható tokos kombi műanyag redőny

A kombi műanyag redőny tokját vakolósra alakítjuk. Putz sínnel látjuk el, az elejére felkerül a nikecell szigetelő a hilti-szalaggal. A fedőlemezt Lindab lemezből hajtjuk.

Bővebben


Ráépíthető műanyag redőny

Ezeket a típusú redőnyöket, a hagyományos ablakokhoz kapcsolt redőnyökhöz hasonlóan, az ablak tetejére építik, általában még a nyílászáró beépítése előtt. Az új tokrendszer teljesen zárt, szigeteléssel ellátott, bevizsgált rendszer.

Kérje árajánlatunkat!

Bővebben


Ráépíthető kombi műanyag redőny

Ráépíthető műanyag redőny, de a tokban egy függőleges működésű rolós szúnyogháló tekercs van. Dupla sínes műanyag lefutóval. Az ablakhoz közelebb eső sínpárban, kefe tömítések között működtethető a szúnyogháló alumínium háló-, és fix akasztó segítségével.

Kérje árajánlatunkat!

Bővebben


Műanyag redőny hagyományos geréb tokba szerelve

Általában az ilyen redőnyök cseréjét a régi szerkezet felhasználásával oldjuk meg a költségek minimalizálása végett. A régi fatengely, tárcsa, gurtni, és kivető láb megbontása nélkül, egy 50 mm-es műanyag redőnylécből és műanyag zárólécből összeállított új műanyag palást.

Kérje árajánlatunkat!
Bővebben Galéria