> AJÁNLATKÉRÉS

Kömmerling ablak, ajtó

ZSOLA ABLAK KFT.

Miért pont kömmerling?

A Kömmerling műanyag nyílászárók a klasszikus német minőséget képviselik az Ön otthonában is. Kifinomult, precíz kivitelezéssel az egyik legtartósabb és méltán népszerű márka az európai piacon.

A Kömmerling műanyag nyílászárók megfizethető alternatívát jelentenek kiváló minőségben.

A Kömmerling profilból gyártott, szélsőtömítéses, 5 légkamrás, 76 mm-es beépítési mélységű nyílászáró, ideális mindazoknak, akik valóban megbízható minőségű és kedvező ár-érték arányú megoldást keresnek, legyen szó akár új építésű házról, panel ablakcseréről vagy lakásfelújításról. 2 és 3 rétegű üvegezéssel is.

Kömmerling műanyag ablak színek:

  • Fehér
  • Aranytölgy (világos fa utánzatú)
  • Dió (sötét fa utánzatú)
  • Antracit (szürkésfekete)
kömmerling nyílászáró

Kömmerling ablak árak

Ártáblázatunkban megtalálja a méreteket és az árakat is, lülönböző rétegű verziókat, sőt össze is hasonlíthatja más gyártók hasonló műanyag ablakaival is. Az árak a kívül-belül fehér alapszínre értendők. A Kömmerling ablak ártáblázat tájékoztató jellegű, pontos árat csak személyes felmérés, egyeztetés után adunk.

A Kömmerling ablak és ajtórendszerek titka a gyártó filozófiája, hogy egy életre szóló ablakot kínál, méghozzá kedvező áron.

A Kömmerling a panelházaktól kezdve a nívós magánházakig, sőt közintézményekig az egyik legjobb választássá vált. A Kömmerling az építőiparban a minőség és a kiválóság hírnevét vívta ki. A vállalat termékeit az előregyártott házaktól kezdve az igényes magánlakásokon át egészen a közintézményekig számos területen alkalmazzák. 

A Kömmerling a minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően a megbízható, nagy teljesítményű építőanyagokat kereső építők és építészek egyik legjobb választásává vált. A Kömmerling az innováció és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségének köszönhetően továbbra is vezető szerepet tölt be az építőiparban.

NÉMET MINŐSÉGŰ MŰANYAG ABLAKOK ÉS AJTÓK

Új ház építésénél vagy régi felújításánál fontos az ablakok és ajtók megfelelő tartós és szép kialakítása különösen a bejárati ajtónál. A nyílászárók sok esetben az egész épület karakterét meghatározzák. Napjainkban nem csak dizájnban magas az elvárás, hanem maximális energiahatékonyságot és biztonságot kell nyújtaniuk. A KÖMMERLING ablakok és ajtók beépítésével több évtizedes szakértelmet választ.

Behatolásgátló, biztonsági üvegezés

Az ablakok és a (biztonsági, vagy hagyományos) ajtók esetében az energiahatékonyság mellett a biztonság is fontos kérdés. A lakásokba, házakba nagyon sok betörés történik az ablakokon keresztül.
Az otthoni biztonság terén az ablakok gyakran a leggyengébb pontok közé tartoznak. Könnyen betörhetők, és így a betörők számára behatolási pontot jelentenek. Ezért fontos, hogy jól válasszon ablakokat otthonához. A betörésgátló ablakokat úgy tervezték, hogy erősebbek és ütésállóbbak legyenek. Olyan jellemzőkkel is rendelkezhetnek, mint a megerősített üveg és a biztonsági zárak. A megfelelő ablakok kiválasztásával segíthet elriasztani a leendő betörőket, és biztonságban tarthatja otthonát.

Kömmerling műanyag ablak kiemelkedő hő- és hangszigetelő képességgel

Az ablakok energiahatékonyságának javítása mellett a formák terén is nagyobb mozgást enged. A még vékonyabb keretek, keretek, könnyebb súly, nagyobb üvegtábla méretek és akár a szokatlan ablakformák is jellemezhetik a Kömmerling nyílászárókat, melyeket egyedi méretben, vagy több rétegű kiszerelésben is gyártanak.

A gyártó története is érdekes

A Kömmerling gyárat 1897-ben alapították vagyis több, mint 100 év fejlesztési tapasztalata áll mögötte. Kevesen tudják, de a Kömmerling cég eredetileg lábbelikhez készített ragasztókat és a ragasztástechnikában ért el olyan úttörő megoldásokat, mit 1949-ben a világ első szintetikus gumi alapú ipari kontaktragasztóját. Eleinte a cipőiparban használták, de mára a nyílászárók mellett az ipari szigetelő üvegek és napelemrendszerek terén folytat folyamatos innovációt minőségi termékekkel, prémium színvonalon.

Az újító szemlélet és a prémium minőség kézzelfoghatóvá vált olyan mindennapi életünkben előforduló dolgokban, mint egy kiváló ablak, vagy egy szép biztonsági bejárati ajtó biztonságos és hőszigetelő üvegezése.

A gyártó története is érdekes

Kömmerling  az Ön otthonában is.

Ha prémium minőségű Kömmerling műanyag ablakok és ajtók érdeklik, akkor a legjobb helyen jár. Kömmerling műanyag nyílászáróknál nem csak a minőség, hanem a biztonság is fontos szempont. Cégünknél büszkék vagyunk arra, hogy csak a legjobb termékeket kínáljuk ügyfeleinknek. Ezért kínálunk helyszíni felmérést egy pontos árajánlattal együtt – így biztos lehet benne, hogy pontosan azt kapja, amire szüksége van. Tudjuk, hogy az ablakok és ajtók vásárlása nagy beruházás lehet, ezért szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy pontosan azt kapja, amit szeretne. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy leegyeztesse a helyszíni felmérést, és hagyja, hogy megmutassuk, miért mi vagyunk a legjobbak között a szakmában!

Ha szeretne minőségi Kömmerling ablakokat, ajtókat, keressen minket, kérjen helyszíni felmérést pontos ajánlattal!

Kérjen egyedi árajánlatot

Kérem válassza ki a megfelelőt
A megadott adatokat a hatályos törvényi szabályoknak megfelelően zárt rendszerben kezeljük, azokról harmadik félnek információt nem adunk ki!

INFORMÁCIÓK

KAPCSOLAT

Budapesten és Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés:
06 70 770 0455

KÉKGOLYÓ UTCAI ONKOLÓGIAI INTÉZET

Hívjon Most!