> AJÁNLATKÉRÉS

Kömmerling ablak, ajtó

ZSOLA ABLAK KFT.

Miért pont kömmerling?

A Kömmerling nyílászárók a klasszikus német minőséget képviselik az Ön otthonában is. Kifinomult, precíz kivitelezéssel az egyik legtartósabb és méltán népszerű márka az európai piacon.

A Kömmerling műanyag nyílászárók megfizethető alternatívát jelentenek kiváló minőségben.

A Kömmerling profilból gyártott, szélsőtömítéses, 5 légkamrás, 76 mm-es beépítési mélységű nyílászáró, ideális mindazoknak, akik valóban megbízható minőségű és kedvező ár-érték arányú megoldást keresnek, legyen szó akár új építésű házról, panel ablakcseréről vagy lakásfelújításról. 2 és 3 rétegű üvegezéssel is.

Kömmerling műanyag ablak színek:

  • Fehér
  • Aranytölgy (világos fa utánzatú)
  • Dió (sötét fa utánzatú)
  • Antracit (szürkésfekete)
kömmerling nyílászáró

Kömmerling ablak árak

Ártáblázatunkban megtalálja a méreteket és az árakat is, sőt össze is hasonlíthatja más gyártók hasonló ablakaival is. Az árak a kívül-belül fehér alapszínre értendők. A Kömmerling ártáblázat tájékoztató jellegű, pontos árat csak személyes felmérés, egyeztetés után adunk.

A Kömmerling ablak és ajtórendszerek titka a gyártó filozófiája, hogy egy életre szóló ablakot kínál, méghozzá kedvező áron.

 A Kömmerling a panelházaktól kezdve a nívós magánházakig, sőt közintézményekig az egyik legjobb választássá vált.

NÉMET MINŐSÉGŰ MŰANYAG ABLAKOK ÉS AJTÓK

Új ház építésénél vagy régi felújításánál fontos az ablakok és ajtók tartós és szép kialakítása különösen a bejárati ajtónál. A nyílászárók sok esetben az egész épület karakterét meghatározzák. Napjainkban nem csak dizájnban magas az elvárás, hanem maximális energiahatékonyságot és biztonságot kell nyújtaniuk. A KÖMMERLING ablakok és ajtók beépítésével több évtizedes szakértelmet választ.

Behatolásgátló, biztonsági üvegezés

Az ablakok és ajtók esetében az energiahatékonyság mellett a biztonság is fontos kérdés. A lakásokba, házakba nagyon sok betörés történik az ablakokon keresztül. Éppen ezért új ház építésekor vagy egy régi korszerűsítésekor rendkívül fontos a behatolásgátló ablakok választása.

Kömmerling műanyag ablak kiemelkedő hő- és hangszigetelő képességgel

Az ablakok energiahatékonyságának javítása mellett a formák terén is nagyobb mozgást enged. A még vékonyabb keretek, keretek, könnyebb súly, nagyobb üvegtábla méretek és akár a szokatlan ablakformák is jellemezhetik a Kömmerling nyílászárókat, melyeket egyedi méretben is gyártanak.

A gyártó története is érdekes

A Kömmerling gyárat 1897-ben alapították vagyis több, mint 100 év fejlesztési tapasztalata áll mögötte. Kevesen tudják, de a Kömmerling cég eredetileg lábbelikhez készített ragasztókat és a ragasztástechnikában ért el olyan úttörő megoldásokat, mit 1949-ben a világ első szintetikus gumi alapú ipari kontaktragasztóját. Eleinte a cipőiparban használták, de mára az ablkok és nyílászárók mellett az ipari szigetelő üvegek és napelemrendszerek terén folytat folyamatos innovációt.

Az újító szemlélet és minőség kézzelfoghatóvá vált olyan mindennapi életünkben előforduló dolgokban, mint egy műanyag ablak, vagy egy szép bejárati ajtó biztonságos és hőszigetelő üvegezése.

A gyártó története is érdekes

Az Ön otthonában is.
Ha szeretne minőségi Kömmerlng ablakokat, ajtókat, keressen minket, kérjen helyszíni felmérést pontos ajánlattal!

Kérjen egyedi árajánlatot

A megadott adatokat a hatályos törvényi szabályoknak megfelelően zárt rendszerben kezeljük, azokról harmadik félnek információt nem adunk ki!

INFORMÁCIÓK

KAPCSOLAT

Budapesten és Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés:
06 70 770 0455

KÉKGOLYÓ UTCAI ONKOLÓGIAI INTÉZET

Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk!

Nem találta meg az oldalon amit keresett?

Kérjen ingyenes visszahívást szakértőnktől!