> AJÁNLATKÉRÉS

Magazin

ZSOLA ABLAK KFT.

Műanyag ablak beépítése és annak folyamata

műanyag ablak beépítése

Az otthonok energiahatékonyságának növelése és a kényelmet szolgáló modernizáció során egyre gyakrabban választják a műanyag ablakokat. A műanyag ablak beépítése nem csupán esztétikailag vonzó megoldás, hanem hozzájárul az energiamegtakarításhoz és a zajszigeteléshez is. Ebben a cikkben részletesen tárgyaljuk a műanyag ablakok beépítésének folyamatát.

Műanyag ablak előnyei

műanyag ablak

A műanyag ablak előnyeit vizsgálva kiemelkedik az kiváló hőszigetelő képessége, hosszú élettartama, egyszerű karbantartása és az ár-érték arányban való verhetetlensége. Emellett, ma már számos színváltozatban elérhetőek ezek az ablakok, tehát esztétikailag sem kell kompromisszumot kötnünk. Nézzük most meg, hogyan épül fel egy műanyag ablak.

Ablakcsere bontás nélkül

műanyag ablak beépítése

Az ablakcsere bontás nélkül olyan eljárást, vagy technikát jelöl, amikor az ablakcserét végzik, de nem szükséges a régi ablak teljes eltávolítása és bontása. Ehelyett a beépített ablak keretét megtartják, és az új ablakot az meglévő keretbe illesztik. Ez a módszer azt eredményezi, hogy a környező fal- és burkolati szerkezetek minimális károsodását okozza, és csökkenti az építkezési időt és a munkaköltségeket.

INFORMÁCIÓK

KAPCSOLAT

Budapesten és Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés:
06 70 770 0455

KÉKGOLYÓ UTCAI ONKOLÓGIAI INTÉZET

Hívjon Most!