> AJÁNLATKÉRÉS

Bejárati ajtó árak

ZSOLA ABLAK KFT.

Bejárati ajtó

Miért válasszon műanyag ajtót?

A műanyag bejárati ajtók számtalan előnnyel rendelkeznek a fából készült ajtókkal szemben. A mai műanyag bejárati ajtók és  legkorszerűbb gyártási technológiával készülnek. Számtalan biztonsági és gyártási szabályozásnak meg kell felelniük, hogy teljesítsék a modern kor követelményeit.

Esztétikus megjelenést biztosítanak

Változatos megjelenésüket az igényekhez igazítják a gyártók. Megválasztható a méretük, színük, formájuk, vastagságuk. Rendelhetők üvegezéssel, vagy díszítő panellel is továbbá famintázatú vagy alumínium hatású kivitelben.

Biztonságos bejárati ajtók

A műanyag bejárati ajtók esetén az esztétikum és a funkció mellett magas hangsúlyt fektetünk a biztonságra is. Többféle merevítési típus közül választhatnak ügyfeleink a minőségi és biztonságtechnikailag minden szempontból megfelelő vasalat mellé.

Karbantartásuk egyszerű, kevés utógondozást igényelnek. A prémium anyagminőségnek és speciális gyártási folyamatoknak köszönhetően a műanyag ajtó ellenáll az erős napsugárzásnak, a hőnek, a karcolásnak és egyes vegyszereknek is.

Kimagasló hő- és hangszigetelés

A műanyag bejárati ajtó remek hőszigetelő és hangszigetelő értékekkel rendelkezik. Hatékonyságából eredően, nyugodt, csendes és komfortos otthon varázsol szinte minden lakásból. Egy új műanyag ajtó hozzájárul a tökéletes otthon érzethez. Biztonságtudatot kölcsönöz, ezáltal megnyugvást biztosít a pihentető alváshoz.

A műanyag bejárati ajtó, a remek hangszigetelő hatásának köszönhetően támogatja a fókuszált otthoni munkavégzést és a meghitt, bensőséges beszélgetéseket egyaránt.

Kérjen egyedi árajánlatot

A megadott adatokat a hatályos törvényi szabályoknak megfelelően zárt rendszerben kezeljük, azokról harmadik félnek információt nem adunk ki!

Tisztelt Érdeklődő!

FONTOS információk az árakkal kapcsolatban!

Az alábbi bejárati ajtó árak bruttó árak, és csak a nyílászáró árát tartalmazzák. Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, függenek az euró-forint árfolyamtól is. Amennyiben szerelést is kér, kérje részletes ajánlatunkat.

A bejárati ajtók KÖMMERLIG TREND76 5 légkamrás profilból készülnek, erős, horganyzott zártszelvény merevítéssel, hegesztett sarokmerevítőkkel, 76 mm-es hőhídmentes alumínium küszöbbel, Roto kilincsműködtetésű 5 pontos ajtózárral, Roto ajtópántokkal, kilinccsel fehér színben

Az alábbi lista a leggyakrabban rendelt panel típusú ajtókat tartalmazza 1000×2100 mm-es méretben.

Kérjen egyedi árajánlatot

A megadott adatokat a hatályos törvényi szabályoknak megfelelően zárt rendszerben kezeljük, azokról harmadik félnek információt nem adunk ki!

INFORMÁCIÓK

KAPCSOLAT

Budapesten és Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés:
06 70 770 0455

KÉKGOLYÓ UTCAI ONKOLÓGIAI INTÉZET

Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk!

Nem találta meg az oldalon amit keresett?

Kérjen ingyenes visszahívást szakértőnktől!