> AJÁNLATKÉRÉS

Műanyag bejárati ajtó árak

ZSOLA ABLAK KFT.

Beltérre és kültérre nyíló szép és biztonságos műanyag bejárati ajtók

Panel és hagyományos építésű házakhoz, új építésű házakhoz, családi házakhoz a legjobb minőségű német biztonsági ajtók hatalmas szín és formaválasztékban. Ajtócsere, ajtóbeépítés Budapesten és környékén akár 1 nap alatt.

Műanyag bejárati ajtó árak 1000×2100 mm

A legtöbb panellakáshoz ezt a méret a megfelelő.

Az alábbi bejárati ajtó árak bruttó árak, és csak az ajtó árát tartalmazzák. A liata tájékoztató jellegű, nem minősülnek ajánlattételnek. Az árlista a beépítési és az esetleges bontási díjat nem tartalmazza.

Az itt bemutatott bejárati ajtók KÖMMERLIG TREND76 5 légkamrás profilból készülnek, erős, horganyzott zártszelvény merevítéssel, hegesztett sarokmerevítőkkel, 76 mm-es hőhídmentes alumínium küszöbbel, Roto kilincsműködtetésű 5 pontos ajtózárral, Roto ajtópántokkal, kilinccsel fehér színben.
Nem csak ennyi van, a teljes forma-, méret- és színválasztékot kérésre megmutatjuk.

Az alábbi lista a leggyakrabban rendelt panel típusú ajtókat tartalmazza 1000×2100 mm-es méretben.

Kérjen egyedi árajánlatot

A megadott adatokat a hatályos törvényi szabályoknak megfelelően zárt rendszerben kezeljük, azokról harmadik félnek információt nem adunk ki!

Szép és biztonságos műanyag ajtók az Ön igénye szerint

Megválasztható a méretük, színük, formájuk, vastagságuk. Rendelhetők üvegezéssel, vagy díszítő panellel is továbbá famintázatú vagy alumínium hatású kivitelben. Többféle biztonsági zártípussal is kérheti.

 

Tartósan szép minőséget kap

Ha beépítettük, onnan már nem igényel gondozást, egyszerűen le lehet törölni, mosni. A műanyag ajtó színtartó, ellenáll az erős napsugárzásnak, a hőnek. Felülete ellenáll az apróbb a karcolásoknak és egyes vegyszereknek is.

 

Kimagaslóan jó hő- és hangszigetelés

Nyugodt, csendes és komfortos otthont varázsol szinte minden lakásból. Egy új műanyag ajtó biztonságot ad és télen megtartja a meleget, illetve nyáron a klíma hűvösét. Ha otthon dolgozik, vagy zavarják a szomszédok, vagy Ön nem akar zavarni másokat, ezek az ajtók kizárják a külvilág, vagy a lépcsőház zajainak jelentős részét.

 

Formatartó

Többféle merevítési típus közül választhat a minőségi és biztonságtechnikailag minden szempontból megfelelő vasalat mellé.

 

Az ajtócsere Budapesen jól ütemezhető

Ajtócserére sokszor egy lakásfelújítás, vagy költözés során kerül sor, vagy akkor, amikor súlyosan megrongálódott a bejárati ajtaja.

Teljeskörűen elvégezzük az ajtó kicserélését, a kisebb kőműves és szerelési munkákkal együtt.

 

Kérjen egyedi ajánlatot a form kitöltésével!

Kérjen egyedi árajánlatot

A megadott adatokat a hatályos törvényi szabályoknak megfelelően zárt rendszerben kezeljük, azokról harmadik félnek információt nem adunk ki!

INFORMÁCIÓK

KAPCSOLAT

Budapesten és Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés:
06 70 770 0455

KÉKGOLYÓ UTCAI ONKOLÓGIAI INTÉZET

Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk!

Nem találta meg az oldalon amit keresett?

Kérjen ingyenes visszahívást szakértőnktől!