> AJÁNLATKÉRÉS

Árajánlatkérés ablakcserére

ZSOLA ABLAK KFT.

Mire figyeljünk mikor az ablakcserére kérünk árajánlatot?

Az ablakcsere fontos döntés lehet otthonunk kényelmének és energiatakarékosságának növelése érdekében. Amikor ablakcserét tervezünk, érdemes több ablak cseréjét is számításba venni. Az ajánlatkérés során különös figyelmet kell fordítani a mennyiségi igények pontos megjelölésére, ugyanakkor fontos tudni, hogy a tételnövelés esetén komoly kedvezmények érhetők el. Az, aki több ablak cseréjére kéri az ajánlatot, akár 30% kedvezményt is elérhet a végösszegből.

Azonban érdemes elkerülni azt a hibát, hogy a kicserélni kívánt ablakok darabszámánál 1 db-ot adunk meg, majd ezt követően az erre kapott árajánlatban szereplő árat felszorozzuk a ténylegesen kicserélni kívánt nyílászárók darabszámával. Az ilyen gyakorlat nemcsak, hogy pontatlan árajánlatot eredményezhet, de akár magasabb költségeket is elérhet az egyes ablakokra vetítve. Az optimális ajánlatot és a legkedvezőbb árat akkor érhetjük el, ha pontosan meghatározzuk az ablakcsere tényleges szükségletét, és ezt a számot rögzítjük az ajánlatkérés során.

Tehát, aki szeretné kihasználni a kedvezményeket és a legjobb árat elérni több ablak cseréjére, annak érdemes reális, és pontos igényeket megadnia az ajánlatkérésnél, hogy a végeredmény ne csak költséghatékony, de valóban az elvárásainak megfelelő is legyen.

INFORMÁCIÓK

KAPCSOLAT

Budapesten és Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés:
06 70 770 0455

KÉKGOLYÓ UTCAI ONKOLÓGIAI INTÉZET

Hívjon Most!