> AJÁNLATKÉRÉS

Panel ablakcsere

ZSOLA ABLAK KFT.

Panel ablakcsere

A panelház ablakcserére specializálódott, profi csapat vagyunk, akik a műanyag panelablak beszerelését rövid átfutási idővel, kedvező áron és kiemelkedő minőségű, hő és hangszigetelt ablakokkal teljesítjük.

Budapesten és Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés és a szaktanácsadás!

Kérdéseivel azonnal hívhat minket a 06 70 770 0455 számon!

Ha panelházban kíván ablakot cseréltetni érdemes tőlünk árajánlatot kérnie!

Miért fontos a panellakás ablakának cseréje?

A panelablakcsere segítségével energiahatékonyabbá tehetjük otthonunkat, ami a környezetünk mellett a pénztárcánkat is kíméli. Ha belevágunk, nem bánjuk meg, hiszen az ablakcserének köszönhetően nemcsak élhetőbbé válik a lakás, de otthonunk értéke is növekszik. A következő kérdés rendszerint az, hogy milyen módon oldható meg az ablakcsere.

Szakértő csapatunk kifejezetten panelház-ablakcserére specializálódott, műanyag panelablak beszerelését gyors átfutási idővel, korrekt áron és tökéletes minőségű, hő- és hangszigetelt ablakokkal végezzük el!

Tudjuk, hogy a panellakásban a munkát általában teljesen berendezett körülmények között kell elvégezni, ezért kiemelten ügyelünk a tiszta munkavégzésre. A jól záródó műanyag panelablakok nagy áldást jelentenek egy panellakásban, ahol a zaj és a por sok helyen problémát okoz.

A munkát gyakorlatilag mindig kulcsrakészen végezzük, azaz elvégezzük a kisebb visszajavítási kőműves munkákat is. Szükség esetén redőnyt és szúnyoghálót is felszerelünk, ez már egyre több helyen tartozik az alap igények közé.

Budapesten és Pest megyében díjmentesen végezzük a szaktanácsadást és a helyszínen való felmérést.

Kérjen egyedi árajánlatot

A megadott adatokat a hatályos törvényi szabályoknak megfelelően zárt rendszerben kezeljük, azokról harmadik félnek információt nem adunk ki!

Hőszigetelés, avagy komfort és költségcsökkentés

Fontos a hőszigetelés, amely következtében a rezsiszámlák kedvezőbbek lesz, illetve, a hang- és porszigetelést sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hiszen ezek után egy sokkal élhetőbb lakásba térhetünk majd haza: egy olyan nyugalom szigetére, ahová mindig öröm hazaérkezni. Az általunk alkalmazott műanyag ablakok minden minőségi ellenőrzésnek megfelelnek, így biztosítják a szükséges hő- és hangszigetelést évtizedeken keresztül.

A panelház-ablakcsere három lépésben

Első lépésként eltávolítjuk a régi ablakok szárnyait, majd kibontjuk a falból a régi tokot. A korábbi tok eltávolítása után alaposan takarítás következik, hogy a munkafelületek tiszták és rendezettek legyenek.

A következő lépés az ablaktok becsavarozása a falba, ehhez minimum 120 mm-es csavarokat szükséges használni. Ezt követi a purhab használata, amivel kifújjuk a fal és a tok közötti hézagot, így is biztosítva a megfelelő hő- és hangszigetelést. Ezt követően kerülhet sor a külső és a belső párkány felhelyezésére, majd a külső és a belső takarólécek felragasztására.

A harmadik és egyben utolsó művelet a redőny, reluxa vagy szúnyogháló felhelyezése, amennyiben erre igény van, illetve a takarítás, valamint a régi tok, ablak elszállítása. Fontos szempont, hogy az ablakcsere során keletkezett hulladék nem kerülhet a hagyományos szeméttárolóba, ugyanis építkezési hulladékról beszélünk.

Minden esetben egyedi árakkal dolgozunk, hívjon minket bizalommal! Ha tanácstalan, vagy kérdés merül fel Önben, keresse bátran szakértőnket!

Kérjen egyedi árajánlatot

A megadott adatokat a hatályos törvényi szabályoknak megfelelően zárt rendszerben kezeljük, azokról harmadik félnek információt nem adunk ki!

Ablakszerkezetek

KÖMMERLING Trend76 műanyag ablakprofil rendszer, 76 mm-es beépítési mélységgel, 5 légkamrás, hőhídmentes, színtartó, ütésálló PVC profilból, horganyzott acélbetét merevítéssel, ROTO gombafejes biztonsági vasalattal, résszellőztetővel, hibásműködést- és kiemelést megakadályozó védelemmel, Hoppe Secustic biztonsági alu kilinccsel, szürke (színes profil esetén fekete) színű, az időjárásnak ellenálló tömítéssel,

Üveg

4 mm Float + 16 mm légrés argon + 4 mm Low-E ( Ug=1,0 W/m2K, Rw= 32 dB ) hőszigetelő üvegezés.

4 mm Low-E+16 mm légrés Argon+4 mm Float+16 m légrés Argon+ 4mm Low-E (Ug=0,6W/m2K;
32db) üvegezés.

Szerkezetek színe

kívül-belül fehér

INFORMÁCIÓK

KAPCSOLAT

Budapesten és Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés:
06 70 770 0455

KÉKGOLYÓ UTCAI ONKOLÓGIAI INTÉZET

Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk!

Nem találta meg az oldalon amit keresett?

Kérjen ingyenes visszahívást szakértőnktől!