> AJÁNLATKÉRÉS
panel ablakcsere árak
panel ablakcsere árak

A panel ablakcsere árának fontos szerepe van, amikor házunk, irodánk felújítását tervezzük. A panelablakok gyakran az épület homlokzatának fontos részét képezik, megfelelő cseréjükkel jelentős energiahatékonysági és esztétikai javulást érhetünk el. Mielőtt azonban belevágnánk egy panelablak csere projektbe, érdemes alaposan átgondolni az árat és a megfelelő lehetőségeket.

A panel ablakcsere árak széles skálán mozognak, és számos tényező befolyásolja. Az első és legfontosabb tényező az ablak mérete és típusa. A nagyobb ablakok cseréje általában drágább, és az ablak típusa (például egy- vagy duplafüggesztésű) is befolyásolhatja az árat. Emellett a szükséges ablakanyag határozza meg az árat, legyen az fa, műanyag vagy alumínium.

A panel ablakcsere árak az ablakok beépítési költségét is tartalmazzák. A tapasztalt és minőségi szakemberek által végzett ablakcsere általában drágább, de a beruházások hosszú távon megtérülnek az alacsonyabb karbantartási költségek és a nagyobb energiahatékonyság révén.

Érdemes megemlíteni, hogy a panelablak csere ára a helyszíntől is függhet. Az árak jellemzően magasabbak a nagyvárosokban és a népszerű városrészekben, míg az ablakcsere olcsóbb lehet a járatlan területeken.

A panel ablakcsere ára mellett a hosszú távú megtakarítással is számolni kell. Az energiatakarékos ablakok cseréje az energiafelhasználás csökkentésével jelentős energiamegtakarítást eredményezhet. Ezért az ablakcsere beruházásának megtérülése hosszú távon vonzó lehetőség lehet.

Érdemes több különböző beszállítóval összehasonlítani a panel ablakcsere árait, hogy megtaláljuk az igényeinknek megfelelő legjobb ajánlatot. Ne feledje azonban, hogy az olcsóbb ár nem feltétlenül jelenti a legjobb minőséget. Fontos, hogy megbízható és tapasztalt szakemberekkel dolgozzunk, akik garanciát vállalnak munkájukra.

A műanyag nyílászárók cseréje nem könnyű feladat a lakástulajdonosok számára, és gyakran összekeverik a lakás egyéb részeinek cseréjének költségeivel. Az ilyen hibák elkerülése érdekében gondoskodhatunk arról, hogy a cserefolyamat jól megtervezett legyen. Küldetésünk, hogy a legjobb minőségű ablakokat, ajtókat és szolgáltatást a legjobb áron biztosítsuk közvetlenül a gyártótól. Mi vagyunk az egyetlen cég, amely minden projekthez előre meghatározott tervvel és költségvetéssel panelcsere árat kínál.

A panel ablakcsere árak a bontástól az ablakok beépítéséig és a kiegészítő elemek beépítéséig mindent lefednek, beleértve a léceket, párkányokat, könyököket. A feltüntetett panelablakcsere árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Ablakszerkezet: KÖMMERLING 76AD műanyag ablakprofil rendszer, beépítési mélység 76 mm, 5 légkamra, hőhidak nélkül, színtartó, ütésálló, PVC profilokból, megerősített horganyzott acél betétekkel, ROTO gombafej biztonság Vasalat, résszellőzés a meghibásodás megelőzésére és emelő, Hoppe Lima biztonsági alumínium fogantyú, szürke (színes profilokhoz fekete) időjárásálló tömítéssel.
Üveg: 4mm float + 16mm légrés argon + 4mm Low-E (Ug=1.0W/m2K, Rw=32dB) hőszigetelő üveg.
Szerkezeti szín: kívül-belül fehér
Nézet: Belső

Tekintse meg árpéldáinkat, melyek tájékoztató jellegűek és nem tekinthetőek ajánlattételnek!

Panel ablakcsere árak 1 példa verzió

Műanyag sorolt erkélyfalas panel cseréje a fa szerkezetek bontásával és a kibontott szerkezetek elszállításával.

A részletes árkalkuláció az alábbi ábrán látható:

2. példánkon a következő összeállítás látható:

A panel ablakcsere árak 2. típusú panellakás kialakítás esetén az alábbiak szerint alakulnak csomag kínálatunkban.

Műanyag bukó-nyíló ablak 900 x 1500 mm, műanyag, középfelnyíló, bukó-nyíló ablak, 1500 x 1500 mm és műanyag, bukó-nyíló erkélyajtó, 900 x 2100 mm méretű ablak cseréje a fa nyílászáró bontásával, a kibontott ablakok elszállításával, párkányok elhelyezésével.

A részletes árkalkuláció az alábbi ábrán látható:

3. példánkban a következő összeállítás szerepel:

Mennyibe kerül a panel ablakok cseréje Budapesten? A 3-as típusú panellakás kialakítású panellakások ablakcsere ára az alábbi méretek alapján kerül kiszámításra.

Bontott nyílászárók cseréje 1500 x 1500 mm-es műanyag középre nyíló tokos ablakok, 2400 x 1500 mm-es műanyag duplaszárnyú ablakok és 2400 x 2400 mm-es műanyag bélelt erkélyfal ablakok eltávolításával, lécek letakarásával, párkányok beépítésével.

A részletes kimutatás a következő:

4. példánkban ez az ablak ajtó összeállítás látható:

Ablakcsere árkalkulátor Excel táblázatunk alapján a 4-es típusú panellakások ablakcsere árait az alábbi méretek alapján számítjuk ki.

Kömmerling műanyag duplaszárnyú billenthető előtolás 2100 x 1500 mm és bélelt erkélyfal, mérete 3000 x 2400 mm Az ablakcsere a régi ablak eltávolításából, párkányok és könyökök beépítéséből áll.

Beépített nyílászárók és kiegészítő elemek költsége: nettó 762 389 Ft (árfolyamkorrekció, forint-euró árfolyam függvényében)
Bérezés: nettó 289 700 Ft
Összesen: Nettó 1 052 089 Ft
Teljes ár (anyag + munka): 1 051 989 Ft + 27% ÁFA (284 037 Ft) = 1 336 153 Ft
Az árkalkulátor a következő adatok alapján kerül kiszámításra:

Befejezésül tekintse meg 5. példánkat az összeállítható méretekben, és árakban:

A közvélekedés szerint a nyílászárók a lakás szerves részét képezik, 20-30 évente cserélni kell. Bár ebben sok igazság van, az ablakok néha a tervezettnél hamarabb meghibásodhatnak. Éppen ezért fontos, hogy a befektetés mellett döntsön egy alapos ablakcsere felmérést. Ahhoz, hogy a legjobb döntést hozza meg a cserepanelekkel kapcsolatban, szüksége van egy professzionális ablakgyártó cégre és részletes információkra, amelyeket honlapunkon kaphat meg.

Az 5-ös típusú lakás végleges ablakelrendezése így néz ki:

Kalkulátorunk szerint az 5-ös típusú panellakásokhoz az alábbi tényezők alapján javasoljuk az ablakcsere árakat:

A minőségi német nyílászárók cseréje magában foglalja a régi ablak eltávolítását és a párkányok és könyökök beépítését: Műanyag billenthető tokos ablak, 900 x 1500 mm, Műanyag középre nyíló billenthető tokos ablak, 1500 x 1500 mm Műanyag középre nyíló billenthető erkélyajtó, 1800 x 2400 mm.

Beépített nyílászárók és kiegészítő elemek költsége: nettó 609 635 Ft (árfolyamkorrekció, forint-euró árfolyam függvényében)
Bérezés: nettó 288 700 Ft
Összesen: Nettó 898 335 Ft
Teljes ár (anyag + munka): 898 335 Ft + 27% áfa (242 550 Ft) = 1 140 885 Ft
Az árkalkulátor a következő adatok alapján kerül kiszámításra:

Összességében a panelablak csereár fontos tényező lehet egy épületfelújítási projektnél. Fontos, hogy alaposan tájékozódjon az árakról és a lehetőségekről, mielőtt döntést hozna. A megfelelő befektetés az ablakcserébe nemcsak az épület megjelenését és energiahatékonyságát javíthatja, hanem hosszú távú megtakarítást is eredményezhet.

panel ablakcsere árak
panel ablakcsere árak

A panel ablak csere során érdemes elgondolkodni az erkélyajtó cseréjén is.

Az erkélyajtó csere fontossága panel lakások esetében is változó lehet, és számos tényezőt kell figyelembe venni a döntés meghozatalakor.

Először is, az erkélyajtó csere lehetősége az adott lakás elhelyezkedésétől függ. Ha az erkélyajtók elavultak vagy rossz állapotban vannak, ezek cseréje jelentős előnyöket hozhat. A régi, rosszul szigetelt vagy nehezen kezelhető ajtók hozzájárulhatnak az energiaveszteséghez és az időjárás hatásainak kitettségéhez.

Egy másik fontos tényező az erkélyajtók típusa és anyaga. Ha az erkélyajtók régiek, és nem felelnek meg az energiahatékonysági követelményeknek, vagy ha az anyaguk nem megfelelően ellenáll az időjárási viszonyoknak, akkor érdemes lehet azokat cserélni. Például egy modern, jó minőségű műanyag vagy alumínium erkélyajtó javíthatja az energiahatékonyságot és a zajszigetelést.

Ha az erkélyajtó cseréje mellett dönt, érdemes olyan minőségi ajtót választani, amely biztosítja a hosszú távú tartósságot és hatékonyságot. Szintén fontos figyelembe venni az erkélyajtó méretét és elrendezését, hogy az megfeleljen az adott lakás igényeinek és kialakításának.

Végül az erkélyajtó cseréjének költségeit is figyelembe kell venni. Míg az új erkélyajtó befektetésnek tekinthető, a hosszú távú megtakarításokat is figyelembe kell venni, mint például az energiahatékonyság növelése és az alacsonyabb karbantartási költségek.

Ha az erkélyajtó cseréje mellett dönt, olyan minőségi ajtót válasszon, amely hosszú távú tartósságot és hatékonyságot biztosít. Szintén fontos figyelembe venni az erkélyajtó méretét és elrendezését, hogy az megfeleljen az adott lakás igényeinek és kialakításának.

Végül, az erkélyajtó csere költségeit is figyelembe kell venni. Bár egy új erkélyajtó beruházásként tekinthető, a hosszú távú megtakarításokat, például az energiahatékonyság javulását és a karbantartási költségek csökkenését is figyelembe kell venni.

Figyeljünk az árkülönbségekre a panel ablakcsere árak során

panel ablakcsere árak
panel ablakcsere árak

Az ablakcsere árát számos tényező befolyásolhatja, és fontos ezeket a tényezőket alaposan mérlegelni, mielőtt döntést hozna. Például a kevésbé tapasztalt vagy kevésbé képzett szolgáltatók gyakran alacsonyabb árakat kínálnak, de ez a minőség és az alapos munka rovására mehet. A minőségi ablakok és anyagok magasabb költségeket eredményezhetnek, de a jobb teljesítménynek és tartósságnak köszönhetően hosszú távon megtérülhetnek. Ezenkívül az ablakcsere mérete, típusa és összetettsége is befolyásolja az árat. Összességében valószínűleg az a legjobb megoldás, amely adott költségvetésen belül a legjobb minőséget és szolgáltatást kínálja.

A Zsola Ablak Kft. panellakásokban vállal ablakcserét és „műanyag erkély beépítést”, az általunk javasolt gyártók jelenleg a Kömmerling és a SCHÜCO. Megbízható termék- és beépítési garancia minden beépített ajtó- és ablakelemre. ROTO vasalat, vályús szellőzés, biztonsági elemek, valamint tartós UV-álló tömítések és bevonatok – ezek a beépített termékek jellemzői.

Természetesen mindenki számára fontos, hogy mennyibe kerül a nyílászárócsere, ezért készítettük el a Panel Lakásablakcsere Csomagokat, ahol tájékoztató jellegű árajánlatokat kínálunk nyílászárókra különböző méretben és helyen. Ezért a csomag ára nem végleges árajánlat, hanem csak tájékoztató jellegű a hozzávetőlegesen kalkulálható költségekből.

A panel ablakcsere során érdemes átgondolni a pályázati lehetőségeket

A kormány 2024 júniusában várhatóan elindítja az energetikai korszerűsítést támogató pályázati lehetőségeket, melyek új lehetőséget kínálnak a családok számára.

A támogatás igénylése több szempontból is hasznos lehet. Először is pénzügyi segítséget nyújthat olyan projektek vagy kezdeményezések finanszírozásához, amelyek lehetővé teszik azok végrehajtását. Ezenkívül a támogatások gyakran hitelességet és érvényesítést kölcsönöznek egy projektnek vagy kezdeményezésnek, ami segít vonzóbbá tenni az érdekelt felek számára. A jelentkezés során lehetőségünk nyílik kapcsolatépítésre, új lehetőségek felfedezésére, tanulási tapasztalatok megszerzésére. Összességében a támogatás igénylése lehetőséget ad projektjeink vagy kezdeményezéseink sikerére és fenntarthatóságára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen Árajánlatot

Hívjon Most!