Telefon: 06 70 770 0455  06 70 770 0455

Panel ablakcsere

Zsola Ablak Kft.

Panel ablakcsere

A panelház ablakcserére specializálódott, profi csapat vagyunk, akik a műanyag panelablak beszerelését rövid átfutási idővel, kedvező áron és kiemelkedő minőségű, hő és hangszigetelt ablakokkal teljesítjük.

Budapesten és Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés és a szaktanácsadás!

Kérdéseivel azonnal hívhat minket a +36 70 770 0455 számon!

Ha panelházban kíván ablakot cseréltetni érdemes tőlünk árajánlatot kérnie!

Ablakszerkezetek:
KÖMMERLING Trend76 műanyag ablakprofil rendszer, 76 mm-es beépítési mélységgel, 5 légkamrás, hőhídmentes, színtartó, ütésálló PVC profilból, horganyzott acélbetét merevítéssel, ROTO gombafejes biztonsági vasalattal, résszellőztetővel, hibásműködést- és kiemelést megakadályozó védelemmel, Hoppe Secustic biztonsági alu kilinccsel, szürke (színes profil esetén fekete) színű, az időjárásnak ellenálló tömítéssel,

Üveg:
4 mm Float + 16 mm légrés argon + 4 mm Low-E ( Ug=1,0 W/m2K, Rw= 32 dB ) hőszigetelő üvegezés.

Szerkezetek színe:
kívül-belül fehér

Az ár bruttó ár és tartalmazza a szerkezetek árát, a szállítást, a beépítéshez szükséges segédanyagok árát és a beépítés munkadíját, a párkányok, könyöklők elhelyezését, a szerkezetek külső-belső takarását takaró lécekkel, de nem tartalmazza a bontás során sérült kávák visszajavítását.
A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak.

Tudjuk, hogy a panellakásban a munkát általában teljesen berendezett körülmények között kell elvégezni, ezért kiemelten ügyelünk a tiszta munkavégzésre. A jól záródó műanyag panelablakok nagy áldást jelentenek egy panellakásban, ahol a zaj és a por sok helyen problémát okoz.

Larsen-Nielsen dán panel ablakcsere akció city

A munkát gyakorlatilag mindig kulcsrakészen végezzük, azaz elvégezzük a kisebb visszajavítási kőműves munkákat is. Szükség esetén redőnyt és szúnyoghálót is felszerelünk, ez már egyre több helyen tartozik az alap igények közé.

Egyedi felmérés alapján mindenkinek kialakítunk egy előnyös lakótelepi ablakcsere árajánlatot, ami átlátható, és tartalmazza az összes felmerülő költséget.

Több panelablak cseréje esetén jelentős árengedményt tudunk adni. Ha hozzánk fordul, akkor a legmodernebb technológiával gyártott 5-6 légkamrás ablakokat kapja, amely időtálló, hosszú távon jó döntés.

Árajánlatkérés a +36 70 772 9371 telefonszámon, illetve az Ajánlatkérés űrlap kitöltésével.

Lakótelepi ablak felújítás, panelház ablakcsere, panellakás ablakcsere, házgyári panel ablakcsere, bérház ablakcsere.